Actievoorwaarden Kraak de kluis!

Barendrecht, 1 oktober 2024

Maak kans op te gekke interieuritems én wooncheques!

Van dinsdag 1 oktober tot en met donderdag 31 oktober 2024 maak je kans om jouw aankoopbedrag terug te winnen én geven we te gekke interieuritems en wooncheques weg. Je maakt kans op prijzen doormiddel van online en offline winacties.

Bij deelname schrijf je je automatisch in voor de e-mailnieuwsbrief van Woonboulevard Barendrecht. Deze actie wordt je aangeboden door de winkeliers van Woonboulevard Barendrecht en is geldig van 1 oktober tot en met 31 oktober 2024.

Actievoorwaarden
De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op de genoemde prijs.

Deelnemers maken kans op diverse prijzen. De prijzen zijn niet inwisselbaar voor contanten of overdraagbaar aan derden.

Woonboulevard Barendrecht kan niet aansprakelijk worden gesteld voor welke schade of ongemak dan ook, voortvloeiend uit deze actie. Woonboulevard Barendrecht behoudt zich het recht de voorwaarden van deze actie op welk moment dan ook te wijzigen. Wijzigingen, prijzen en drukfouten voorbehouden.

De deelnemers gaan door deelname aan de actie akkoord met het zich tot 1 november 2025 ten dienste te stellen voor publicitaire doelen.

Gewonnen items en cheques

De door deelnemers gewonnen items dienen persoonlijk te worden opgehaald bij de desbetreffende winkel op Woonboulevard Barendrecht.

De gewonnen wooncheques worden verzonden naar het door de winnaar opgegeven postadres.

Wooncheques dienen in één keer te worden besteed bij een van de deelnemende winkels* op Woonboulevard Barendrecht. Het resterende bedrag op een wooncheque kan niet in contanten worden uitgekeerd of later worden besteed.

Maak kans om jouw aankoopbedrag terug te winnen

Gedurende de hele maand oktober zullen in de deelnemende winkels* op Woonboulevard Barendrecht kluizen staan.

Om kans te maken op het terugwinnen van het aankoopbedrag tot max. €250,-, dient de klant een (kopie) van de aankoopbon, voorzien van volledige naam, telefoonnummer en e-mailadres, in de kluis van de betreffende winkel te deponeren.

De uitslag zal in de week van 1 november bekend worden gemaakt.

Indien Woonboulevard Barendrecht binnen vijf (5) werkdagen na bekendmaking van de uitslag geen contact kan leggen met de beoogde winnaar via de opgegeven contactgegevens (telefoon of e-mail), vervalt het recht op de prijs. Woonboulevard Barendrecht behoudt zich het recht voor een nieuwe winnaar aan te wijzen volgens deze voorwaarden.

Maak kans op prijzen bij het ‘Kraak de Kluis’ spel

Tijdens een dagdeel in oktober zal het ‘Kraak de Kluis’ spel plaatsvinden op Woonboulevard Barendrecht.

Bezoekers die deelnemen aan het spel maken kans op diverse prijzen. De uitslag wordt direct bekendgemaakt aan de winnaars.

Bij deelname aan het spel wordt een registratie van de contactgegevens (naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres) van de deelnemers uitgevoerd.

Door deelname aan het spel geven de deelnemers toestemming om zich tot 1 november 2025 beschikbaar te stellen voor publicitaire doeleinden met betrekking tot Woonboulevard Barendrecht.

Maak kans op interieuritems via social media

Tijdens Oktober Woonmaand maken deelnemers via social media kans op interieuritems door deel te nemen aan de door Woonboulevard Barendrecht georganiseerde winacties.

Winnaars worden op de hoogte gebracht via het gebruikte social mediakanaal. Hierbij vindt een registratie van contactgegevens plaats, waaronder naam, telefoonnummer, e-mailadres en adresgegevens.

Indien Woonboulevard Barendrecht binnen vijf (5) werkdagen na bekendmaking van de uitslag geen contact kan leggen met de beoogde winnaar via het betreffende social mediakanaal, vervalt het recht op de prijs. Woonboulevard Barendrecht behoudt zich het recht voor een nieuwe winnaar aan te wijzen volgens deze voorwaarden.

De ingezonden gegevens worden geacht te zijn ingediend door de gemachtigde houder van het gebruikte social media-account.

Overige voorwaarden

Deelnemers dienen 18 jaar of ouder te zijn bij aanvang van de actie (1 oktober 2024).

Woonboulevard Barendrecht heeft het recht om in geval van fraude of onrechtmatige beïnvloeding van de uitslag deelnemers uit te sluiten.

Medewerkers van (winkels op) Woonboulevard Barendrecht en personen die betrokken zijn bij de actie zijn uitgesloten van deelname.

Deelnemers aan de actie gaan automatisch akkoord met de hierboven gestelde voorwaarden.

*Deelnemende winkels:

  • Lunchroom Reijerwaard
  • Beddenreus
  • Beter Bed
  • Grando keukens & bad
  • Henders & Hazel
  • Hoogenboezem Meubelen
  • Istikbal Wonen
  • Keukensale.com
  • Kwantum
  • Lampidee
  • Leen Bakker
  • MediaMarkt
  • Profijt Meubel
  • Roobol
  • Sanistunter
  • Xooon
  • Vera Wonen