KRAAK DE KLUIS!

Oktober Woonmaand is begonnen op Woonboulevard Barendrecht!* Dat betekent nieuwe collecties,hoge kortingen en te gekke winacties. Tijd om de fleurige zomerinrichting om te switchen naar een sfeervol najaarsinterieur. Dikke dekbedden, fluffy meubels en warme kaarsen, de winkels op de woonboulevard hebben alles voor een trendy herfstinterieur. Kom langs, scoor alles waar jij blij van wordt en geniet van de cosy koude dagen. 

Kraak de kluis en win jouw aankoopbedrag terug!

Ja… Je leest het goed! Dit jaar maak je tijdens Oktober Woonmaand kans om jouw aankoopbedrag terug te winnen. De hele maand oktober staan er kluizen in de winkels op de woonboulevard. Door (een kopie van) jouw bon met naam, telefoonnummer en e-mailadres in de kluis te stoppen, maak je kans om jouw aankoopbedrag terug te winnen. 

Speldag op de woonboulevard

Zin om een gokje te wagen? Op 26 oktober vindt het ‘real life’ Kraak de Kluis spel plaats op Woonboulevard Barendrecht! Weet jij de juiste sleutel te pakken en de kluis te kraken? Dan maak je kans op toffe prijzen. Houd onze socials en website in de gaten voor de precieze datum en tijden.

Maak kans via onze socials

Winnen, winnen, winnen! Ook via onze social media kanalen maak je kans op mooie prijzen. Reken de som uit, ontdek de code van de kluis en maak kans. Door te liken, reageren en volgen doe je mee met de winactie. Houd ons Instagram en Facebook account in de gaten!

Prijzen worden aangeboden door…

De items die je kan winnen tijdens Oktober Woonmaand worden aangeboden door:

  • Beddenreus
  • Beter Bed
  • Lampidee
  • Henders & Hazel/XOOON
  • Hoogenboezem
  • MediaMarkt

*Oktober Woonmaand is van 1 t/m 31 oktober 2024. Klik hier voor de actievoorwaarden.