Oktober Woonmaand is begonnen. Profiteer van nieuwe collecties, hoge kortingen en toffe winacties!

Bekijk de actie!

Zo stijl je houten wanddecoratie

Houten wanddecoratie is een geweldige manier om je interieur een natuurlijke uitstraling te geven. Maar hoe stijl je dit nu in huis? In deze blog delen we tips en ideeën om houten wanddecoratie op een stijlvolle en functionele manier toe te passen in jouw interieur. Lees snel verder en laat je inspireren!

De trend van dit moment: wandpanelen
Met houten wandpanelen creëer je een opvallende en unieke look in je woonkamer, slaapkamer of hal. Kies voor panelen met een natuurlijk patroon voor een minimalistische look. Of ga voor een bijzonder design om een statement te maken. Je kan ze eenvoudig zelf monteren en het resultaat is direct zichtbaar. Wij zijn fan van de trend! Kom langs bij Roobol op de woonboulevard om jouw wandpanelen te scoren.

Wandpanelen Woonboulevard Barendrecht

Speel met texturen en kleuren
Hout komt in verschillende texturen en kleuren voor. Combineer lichte en donkere houtsoorten voor een speels effect. Een mix van eiken en walnoot zorgt bijvoorbeeld voor meer originaliteit in jouw wand. Denk ook aan het combineren van gladde en ruwe oppervlakken voor extra diepte.

Hout combineren in interieur

Maak een fotowand
Houten lijsten zijn perfect voor het creëren van een persoonlijke fotowand. Kies verschillende maten en stijlen om je favoriete foto’s, kunstwerken of quotes een plek te geven in huis. Hang ze niet uitgelijnd, maar op een speelse manier aan de muur. Foto’s als wanddecoratie maakt de ruimte niet alleen persoonlijker, maar geeft ook een warme uitstraling. Kijk eens bij Leen Bakker, Kwantum of Jysk voor jouw fotowand. Hier hebben ze uitgebreide collecties met houten lijsten.

Gebruik houten wandplanken
Houten wandplanken zijn niet alleen praktisch, maar ook decoratief. Gebruik zwevende planken om boeken, planten en accessoires in je interieur te plaatsen. Ze nemen weinig ruimte in en geven je de mogelijkheid om regelmatig van decoratie te wisselen. Zo houd je je interieur fris en trendy. Voor verschillende soorten wandplanken ben je bij Leen Bakker, Kwantum en Jysk aan het juiste adres.

wandplanken spijkenisse

Houten wandhangers en kunst
Kies voor houten wandhangers en kunstwerken om je muren te decoreren. Denk aan mooie houtsculpturen, snijwerken of gegraveerde panelen. Wist je dat Henders & Hazel hele toffe houten wanditems verkoopt? Deze items voegen direct een authentieke sfeer toe aan je interieur. Ga voor een statement piece, of een combinatie van verschillende items.

houten wandinspiratie

Met houten wanddecoratie geef je je huis een warme, natuurlijke en stijlvolle uitstraling. Of je nu kiest voor wandpanelen, wandplanken, fotolijsten of kunstwerken, hout zorgt altijd voor een gezellige sfeer. Dit materiaal is en blijft trendy!

Alles waar jij blij van wordt!
In de winkels op Woonboulevard Barendrecht vind je alle houten wanddecoratie waar jij blij van wordt! Hier vind je uitgebreide collecties houten wanddecoratie en meer. Ga voor online inspiratie eens naar onze Pinterest borden of social kanalen Instagram en Facebook.

Laat je inspireren

Waar kies jij voor dit seizoen? Welke trends en kleuren geven jouw huis een opfrisser? Met onze tips krijg je spontaan zin om de keuken in te duiken, te genieten in je prachtige tuin en om gezellig met je gezin op de bank te ploffen.
5 tips voor een sfeervolle slaapkamer
We brengen behoorlijk wat tijd door in de slaapkamer, het is daarom erg fijn om een mooi interieur te hebben. Met een ...
Zo creëer je een landelijk interieur
De landelijke inrichting is én blijft een van de meest voorkomende stijlen in het interieur. De rust en warmte van het platteland, die willen we allemaal ...
Nieuw matras kopen? Gebruik deze tips!
Uitgerust wakker dankzij een geschikt matras